Personal trainer Voorschoten

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Voorschoten? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen, strakker of soepeler worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

PERSONAL TRAINER Voor­schoten

personal training aan huis

Personal trainer Bussum

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Voorschoten? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Personal trainer aan huis in Voorschoten

Personal trainer Bussum1

Outdoor Personal training Voorschoten

Voorschoten heeft veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, zoals het Burgemeester Berkhoutpark. Maar ook andere locaties zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Bij ons train je op jouw gewenste locatie, dag en tijdstip! 

Vrouwelijke Personal trainer Voorschoten

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen.

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Duo training Voorschoten

Samen trainen

Wist je dat we ook Duo training verzorgen in Voorschoten? Een sportmaatje traint bij ons GRATIS mee! Handig als je samen met een vriend of vriendin de kosten wil delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!