Kosten personal trainer Den Haag1

Wat kost een personal trainer aan huis in Den Haag?

Kosten personal trainer Den Haag

Ben je op zoek naar een personal trainer aan huis in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons kun je coronaproof trainen met een vrouwelijke personal trainer. Wil je thuis trainen of juist lekker buiten? De trainer komt met alle spullen naar je toe!

Er zijn verschillende redenen te noemen om een personal trainer in te schakelen. Zo zijn er mensen die voor een personal trainer kiezen omdat ze gericht en effectief willen afvallen, omdat ze hun conditie willen verbeteren of fit en soepel willen worden en blijven. Onze vrouwelijke personal trainers helpen je graag bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Waarschijnlijk ben je benieuwd naar de kosten van een personal trainer in Den Haag. Lees gauw verder.

Wat kost een personal trainer in Den Haag?

De één op één training met een personal trainer in Den Haag kan je slechts €50,- kosten, maar het kan je ook €120,- euro per training kosten. De kosten van een personal trainer in Den Haag zijn heel divers. Zo bepalen de personal trainers zelf hun tarieven per training, pakket of per abonnement. Vaak wordt de prijs gebaseerd op opleidingen en ervaring, maar ook kan de prijs afhangen van hoe druk de trainer is. Graag leggen we je in deze blog uit waar het prijsverschil in kan zitten. We hopen je inzicht te kunnen geven in allerlei belangrijke zaken rondom personal training in Den Haag, waaronder ook de tarieven.

personal training vs sportschool

 • Veel vrouwen voelen zich niet op hun gemak in een sportschool. Een sportschool wordt als iets vrijblijvends ervaren, je hebt immers met niemand een afspraak. Voor een sportschool heb je dus een goede discipline nodig. Daarnaast mist men hier vaak de persoonlijke aandacht en begeleiding.
 • Wat ons opvalt, is dat veel vrouwen voor een LET’S DO IT trainster kiezen, omdat ze die stok achter de deur nodig hebben. Ze hebben een lage sportmotivatie omdat ze vaak druk zijn, weinig tijd hebben en niet goed weten welke oefeningen passen bij hun doelen. Van klanten horen we terug dat het helpt de trainer week in week uit bij hun voor de deur staat en dat ze die persoonlijke begeleiding en aandacht prettig vinden. Het is een vaste afspraak in hun agenda. “Als jij niet was gekomen, was ik echt niet gaan sporten!”

Prijzen personal trainer Den Haag

Wat zijn de kosten van een Personal trainer rondom Den Haag? Er is veel prijsverschil. Voor de één-op-één training betaal je in Den Haag gemiddeld al snel tussen de 60 en 120 euro per uur. Dat lijkt misschien veel, maar een personal trainer aan huis kan veel voor je betekenen. Je leert een gezonde leefstijl integreren in een druk leven. Jouw Personal trainer helpt je met je sportmotivatie en begeleidt en coacht je op gebied van training, voeding en mindset.

De prijzen voor een personal training lopen zo uiteen, hoe kan dat?

De prijs die per uur gevraagd wordt voor een Personal trainer, verschilt. De prijs hangt af van verschillende factoren;

 • Een trainer kan weinig ervaring hebben en daardoor een lagere prijs vragen. De trainers van LET´S DO IT zijn juist geselecteerd op voldoende ervaring en kennis.
 • Er zijn Personal trainers die zich verder gespecialiseerd hebben. Zo heeft LET´S DO IT vrouwelijke Personal trainers in Den Haag die gespecialiseerd zijn in Personal Boxing of het trainen van klanten met blessures of moeders die pas bevallen of zwanger zijn. Maar ook hebben we trainers die naast de Personal training aan huis of buiten daarnaast ook yogalessen geven, pilates of ademhalingsoefeningen. De prijs van een Personal trainer hangt dus ook af van welke diploma’s de trainer op zak heeft.
 • De prijs kan afhangen van het aantal trainingen. LET´S DO IT werkt met een strippenkaart. Wij bieden pakketten aan vanaf 15 trainingen tot maximaal 200 trainingen. Hiervoor geldt; hoe meer trainingen je afneemt, hoe lager de prijs ligt. Dus ook daarin kan een verschil in prijs zitten.
 • Wordt er één op één training gegeven of in groepsverband? Bij persoonlijke begeleiding ligt de prijs over het algemeen hoger dan bij een groepsles. In principe geeft LET´S DO IT één op één training. Wil je graag trainen met een sportmaatje omdat jou dat motiveert? Bij ons kan dat, het kost je niks extra. Zo zou je de kosten samen met je partner, vriendin, een familielid of collega kunnen delen. Ben je ondernemer? Dan is het goed om te weten dat de kosten voor het coachingstraject van LET’S DO I eventueel aftrekbaar voor je kunnen zijn.
 • Waar wordt de les gegeven, thuis of op een sportschool? Ook de locatie heeft dus invloed op de prijs van een Personal trainer. Om het jou makkelijk te maken en om je tijd te besparen, komt de trainer van LET´S DO IT met alle sportmaterialen naar jouw gewenste locatie in of rondom Den Haag. Dit kan bij jou thuis zijn, maar ook op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. Deze service is bij onze prijs inbegrepen

Wat zijn de kosten voor een LET'S DO IT personal trainer aan huis in Den Haag?

Wat kost een Personal trainer aan huis in Den Haag van LET’S DO IT? De prijzen van LET’S DO IT Personal training liggen tussen de 65,- en 85,- euro excl. btw per training van een uur. De exacte prijs is afhankelijk van welk pakket je bij ons afneemt. Samengevat:

 • Wij werken met ervaren, gediplomeerde vrouwelijke trainers.
 • De training vindt plaats op jouw gewenste locatie in of rondom Den Haag. Woon je in Zorgvliet, de Archipelbuurt, Van Stolkpark, de Scheveningse Bosjes of Ockenburgh? Voor ons maakt dat niet uit, wij komen met alle spullen naar je toe!
 • Bij LET’S DO IT kun je samen trainen voor dezelfde prijs. Het kost je dus niks extra.
 • Naast de training krijg je een GRATIS voedingsadvies, welke opgesteld is door een professionele voedingsconsulent.
 • De trainer is jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen tijdens je work-out. Zo haal je het beste uit jezelf en uit de trainingen en blijf je gemotiveerd!
 • Het trainingsschema wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden. Hiernaast kan de trainer ‘een schema voor thuis’ voor je maken, zodat je naast de training zelfstandig verder kunt werken aan het behalen van jouw doelen.
 • Jouw Personal trainer is jouw stok achter de deur!

GRATIS intake met proefles

Naast de vraag ‘Wat kost een Personal trainer in Den Haag?’ is het vooral belangrijk of je een klik ervaart met je trainer. Dat je je gehoord en begrepen voelt. Je zult je trainer immers wekelijks zien. Het is dan ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. 

Omdat wij die match zo belangrijk vinden, bieden wij je bij deze graag een GRATIS intakegesprek met proefles aan. Dé manier om te ervaren of onze visie en trainer bij je past. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Lees hier onze werkwijze of neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ons team staat voor je klaar, wij zijn jouw stok achter de deur! 

Personal training Den Haag

Coronaproof trainen

Het team van LET’S DO IT neemt maatregelen om verspreiding van het COVID-19 te voorkomen. Wil je weten welke maatregelen? Klik dan op de onderstaande link.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email