Courgette soep met zalm

Courgette soep met zalm

Jeej! Deze soep is lekker snel klaar, en zo smaakvol! Zelfs de kinderen zaten ervan te smullen, -het-was-eindelijk-stil-in-huis- 😉 Hier het recept van de courgette soep met zalm!

Ingrediënten

Ingredienten courgette soep met zalm

 • 2 grote courgettes (op de foto staan 4 kleine courgettes afgebeeld)
 • 1 ui
 • 3 teentjes knoflook
 • 1 ltr water
 • 2 groentebouillonblokjes (z.m. natuurwinkel, zonder gist) Wil je minder zoute soep, kies dan 1 blokje.
 • scheutje plantaardige room (garnering)
 • 100 gr zalmfilet
 • olijfolie

Bereiding courgette soep met zalm

 1. Snij de 2 courgettes, de 3 teentjes knoflook en de ui in stukjes (alles wordt straks geblenderd, dus de grootte hoeft niet precies hetzelfde te zijn)
 2. Verhit in een soeppan een flinke scheut olijfolie. Fruit hierin de ui samen met de 3 teentjes knoflook totdat ze er glazig uitzien. Hierna mogen de stukjes courgettes erbij. Bak ze 5 minuten mee. Blijf wel af&toe roeren
 3. Doe nu het water (1 ltr) erbij met de 2 bouillonblokjes. Breng het water aan de kook. Zet het vuur hierna laag en laat het zo’n 20 minuten pruttelen
 4. Snij de zalmfilet in stukjes en zet ze even apart
 5. Pureer de soep met een staafmixer
 6. Schep de soep in de soepkommen, doe er een scheutje soja room doorheen en garneer met een eetlepel de stukjes zalmfilet. En klaar is je verse courgette soep met zalm!

EET LEKKER!

Courgette soep met zalm

LET’S DO IT Personal training

Wij verzorgen Personal training op jouw gewenste locatie. We zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. Zo trainen we al vele klanten aan huis, op hun werk en buiten. Naast de trainingen krijg je een GRATIS voedingsadvies dat opgesteld is door onze voedingsconsulent. Om het jou makkelijk te  maken, komt de trainer naar je toe met alle materialen die nodig zijn voor de training. Je krijgt een plan op maat dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Personal training is effectief omdat jij bij ons centraal staat en professionele begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt. We zijn jouw stok achter de deur! Meer weten? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een GRATIS intake!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email