Personal training aan huis

Personal trainer Baarn

Voor vrouwen door vrouwen

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis of buiten in Baarn? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

PERSONAL TRAINER BAARN

Personal training AAN HUIS

Voor vrouwen door vrouwen

Personal trainster Baarn

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Baarn? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof, en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie of sterker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Jouw stok achter de deur

Personal training buiten in Baarn

Outdoor Personal training Baarn

Baarn biedt zoveel leuke plekken voor Outdoor personal training en Personal Boxing! Waaronder het Baarnse Bos. Maar ook andere parken en open ruimten in en rondom Baarn zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer te kunnen trainen. Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer je wilt! Wist je dat een sportmaatje bij ons GRATIS meetraint? Zo zou je samen de kosten kunnen delen.

Vrouwelijke Personal trainer Baarn

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer aan huis (of buiten) te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

error: Deze content is beveiligd!