Personal training aan huis

Personal trainer Baarn

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Baarn? Misschien omdat je wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden, meer energie wilt of gewoonweg gezonder wilt leven? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom!

 

Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Wil je graag samen met een sportmaatje bij jou thuis of buiten trainen? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra. Ons team is actief in bijna heel Nederland.

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BAARN

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen. Wil je graag samen met een sportmaatje bij jou thuis of buiten trainen? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra.

 

Ons team is actief in Baarn, maar ook in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Brabant.

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht kan één van onze vrouwelijke Personal trainers jou hierbij helpen. Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, maken we het jou makkelijk door met alle benodigdheden naar je toe te komen. Zo verzorgen wij Personal training aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht. Bij LET’S DO IT krijgt je persoonlijke aandacht en professionele één op één begeleiding. We zullen je motiveren, coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. 

 

Als extra service bieden we je een GRATIS voedingsadvies aan dat opgesteld is door onze voedingsconsulent. Je kunt er meteen mee aan de slag! Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Voldoende bewegen en gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl! 

Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis is zeer populair in Baarn. Het is dan ook de meest effectieve manier van training. Personal training is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Je traint in je eigen tempo. Veel vrouwen vinden het prettiger om met een vrouw te trainen. Zo voelen ze zich sneller begrepen en hebben minder last van schaamte of bewijsdrang. Daarom bestaat ons team uit vrouwelijke Personal trainers.

 

Van je trainer krijg je een trainingsschema op maat dat aansluit bij jouw wensen, doelen en mogelijkheden. We letten er tijdens de training goed op dat je lichaamshouding juist is tijdens de uitvoering van de oefeningen, om blessures te voorkomen. De trainingen zullen doelgericht en afwisselend zijn. Bij ons is iedere training anders. Zo blijf het uitdagend en leuk en krijgt je lichaam iedere keer een nieuwe prikkel om zich te blijven ontwikkelen. 

Personal training buiten in Baarn

Sporten is gezond, maar buiten sporten is nog gezonder. Zo brengt sporten in de buitenlucht bij aan een betere mentale en fysieke gezondheid. Tijdens een Outdoor training maak je meer endorfine aan en kom je in aanraking met verse zuurstof en zonlicht. Daarnaast maak je je hoofd beter leeg van alle dagelijkse beslommeringen. Genoeg redenen dus om eens lekker buiten te gaan trainen!

 

Baarn heeft veel geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder Het Baarnse bos . Maar ook andere open plekken in en rondom Baarn zijn geschikt voor Personal training. Iedere keer train je op jouw gewenste locatie!

Prijzen Personal trainer Baarn

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo kun je zelf bepalen hoe vaak je in de week wilt trainen. Personal training aan huis is bij ons al mogelijk vanaf € 65 excl. BTW per training van een uur. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest. Het voedingsadvies is een extra service die we je aanbieden en kost je dus niks extra. 

 

Wil je graag samen met een vriend of vriendin trainen? Dat kan bij ons zonder extra kosten. Zo zouden jullie samen de kosten kunnen delen. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar zijn voor ondernemers.

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Wij verzorgen ruim 13 jaar Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. Wij werken nauw met elkaar samen. Daarom zou je tevens met een mannelijke Personal trainer aan huis kunnen trainen. Lees meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis intakegesprek! 

Ons team staat voor je klaar!

Ons team. Vrouwelijke Personal trainers