Personal training aan huis

Personal trainer Bilthoven

Woon in je Bilthoven en ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis? Misschien omdat je wilt afvallen, een betere conditie wilt of een gezonder, strakker lichaam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! Wij bieden Personal training aan huis of buiten, voor vrouwen door vrouwen. Veel vrouwen vinden het namelijk prettiger om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen. Ze voelen zich meer op hun gemak en ervaren minder  schaamte en bewijsdrang.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle spullen naar je toe. Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons. Het kost je niks extra. Ons team staat voor je klaar, wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

PERSONAL TRAINER BILTHOVEN

Wil je graag afvallen, sterker of fitter worden, meer energie of juist hulp bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Dan ben je bij LET’S DO IT Personal training aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen

 

Omdat jij druk bent en weinig tijd hebt, komen we met alle spullen naar je toe. Je krijgt een programma op maat en traint in je eigen tempo. Wil je graag samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Ons team staat voor je klaar, wij zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Wellicht kan één van onze Personal trainers jou hierbij helpen. Personal training aan huis is zeer populair in Bilthoven. Het is dan ook de meest effectieve manier van training. Personal training is voor iedereen toegankelijk, wat je leeftijd of sportniveau ook is. Je traint namelijk in je eigen tempo en krijgt een programma op maat. Jouw trainingsschema wordt afgestemd op jouw wensen en doelen. Hierbij houden we rekening met eventuele lichamelijke klachten. De trainer let er goed op dat je de oefeningen juist uitvoert, om blessures te voorkomen.

 

Om het jou makkelijk te maken komen we met alle spullen naar je toe. Je kunt thuis getraind worden, op je werk of lekker in de buitenlucht. Omdat bij ons de trainingen doelgericht en afwisselend zijn, blijft het trainen leuk en behaal je maximaal resultaat. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. 

Buiten trainen

Sporten is gezond, maar buiten sporten is nog gezonder. Buiten trainen draagt bij aan een betere  mentale en fysieke gezondheid. Wist je dat je tijdens een outdoor training meer endorfine aanmaakt? Ook kom je in aanraking met meer zonlicht en zuurstof en kun je je hoofd sneller leeg maken wat ontspannend werkt. Al met al genoeg redenen om lekker buiten te trainen met je Personal trainer! 

 

Bilthoven heeft veel geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder de Biltse Duinen of Bos Park Bilthoven. Maar ook andere open plekken in en rondom Bilthoven zijn geschikt voor training. Iedere keer train je op jouw gewenste locatie! Wil je graag op je werk getraind worden? We kunnen je vlak voor je werk, tijdens je pauze of na je werk trainen. Lekker functioneel!

 

Prijzen Personal trainer aan huis

Waarschijnlijk vraag je je af wat Personal training aan huis kost bij LET’S DO IT? De prijs hangt af van welk pakket je kiest. Wij werken met strippenkaarten. Zo hebben we al een kaart vanaf 15 trainingen. De prijzen beginnen vanaf 65,- euro ex per training van een uur. Het voedingsadvies zit er bij in, die krijg je als extra service gratis. 

 

Wil je samen met een sportmaatje trainen? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen de kosten kunnen delen met een vriend, vriendin of collega. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar zijn voor ondernemers.

GRATIS Voedingsadvies

LET’S DO IT biedt je een extra service aan. Naast de Personal training in Bilthoven krijg je namelijk een gratis voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl!

Ja, Dit is wat ik zoek!

Woon je in Bilthoven of daarbuiten en wil je graag (weer) gaan sporten maar kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken? We bieden je een gratis kennismakingsgesprek aan. Zo kun je ervaren of je een klik met de trainer hebt en of onze visie jou aanspreekt. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis door bijna heel Nederland. Het team van YourHealth bestaat inmiddels uit meer dan 40 professionele mannelijke én vrouwelijke personal trainers. Omdat wij nauw samenwerken zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. Wij staan voor je klaar!