Personal trainer Driebergen

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer in Driebergen? Misschien omdat je graag wilt afvallen of fitter wilt worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen personal training aan huis, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team bestaat inmiddels uit zo’n 40 vrouwelijke personal trainers en is actief door bijna heel NL.

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Zo kunnen we jou aan huis trainen, buiten of op je werk. Wij zijn jouw personal trainer waar en wanneer jij wilt en zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Driebergen

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Driebergen, misschien omdat je graag wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen o.a. in en rondom Driebergen Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle benodigdheden naar je toe. Zo kunnen we je thuis trainen, maar ook op je werk of lekker buiten. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Jouw stok achter de deur

Personal training aan huis is erg populair in Driebergen. Het is dan ook de meest effectieve manier van training. Omdat de trainer met alle spullen naar je toe komt, scheelt het jou tijd en gedoe. Bij ons train je in je eigen tempo en in een omgeving die voor jou vertrouwd is. Je krijgt professionele begeleiding en leefstijlcoaching, zodat je gemotiveerd blijft en het beste uit jezelf zult halen. Samen gaan we voor resultaten die duurzaam zijn. 

Jouw persoonlijke trainingsschema wordt afgestemd op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten. De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Zo blijf je gemotiveerd en krijgt je lichaam iedere keer nieuwe prikkels om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Door Personal training verbeter je je belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

Personal training Driebergen

Outdoor Personal training Driebergen

Driebergen heeft veel geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder de Zwitserse brug. Maar ook plekken in en rondom Driebergen zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op jouw gewenste tijd én locatie. Eén op één, of gezellig samen! Bij LET’S DO IT kost Duo training jou niks extra.

GRATIS Voedingsadvies

Naast de Personal training krijg je bij LET’S DO IT tevens een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor een vitaal lichaam!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis Driebergen

Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 40 vrouwelijke Personal trainers. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw aan huis te trainen. Ze hebben minder last van schaamte, voelen zich sneller begrepen en hebben minder het gevoel zich te moeten bewijzen. Zo hebben wij al vele vrouwen in Driebergen geholpen aan een slanker, strakker en energieker lichaam!

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen vanaf 2007 Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. Maak hieronder kennis met een deel van het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Prijzen Personal trainer Driebergen

Waarschijnlijk ben je benieuwd naar wat een Personal trainer aan huis in Driebergen kost. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo kun je bij ons al een pakket afnemen van 15 trainingen. De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. Wil je graag samen met een vriend(in) of familielid sporten? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies zit bij de prijs inbegrepen. 

Wist je dat de kosten voor een ondernemer eventueel kunnen aftrekbaar zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis proefles bij jou thuis in Driebergen.

Ja, dit wil ik!

Wil je graag afvallen, meer of beter bewegen en een gezonder leven? En spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Vraag dan nu vrijblijvend een GRATIS proefles aan. LET’S DO IT!