Personal trainer Driebergen

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

 

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Driebergen? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, coronaproof en speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer Driebergen

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Driebergen1

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis in Driebergen? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! LET’S DO IT verzorgt Personal training bij jou thuis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. 

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle spullen naar je toe. Lekker makkelijk toch?! Wat je doel ook is; afvallen, een betere conditie krijgen of strakker worden, wij staan voor je klaar en zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

Jouw stok achter de deur!

Personal training is in Driebergen erg populair. De één op één training is dan ook zeer effectief en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd of sportniveau. Bij LET’S DO IT train je met een vrouwelijke personal trainer in jouw vertrouwde omgeving, in je eigen tempo en aan de hand van een persoonlijk programma. Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid verbeteren. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. 

 

Jouw persoonlijke trainingsschema wordt afgestemd op jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten. De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Zo blijf je gemotiveerd en krijgt je lichaam iedere keer nieuwe prikkels om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Omdat de trainster iedere week bij jou op de stoep staat, ontwikkel je een vast sportritme. Zij is jouw stok achter de deur!

Personal trainer Driebergen

Outdoor Personal training Driebergen

Driebergen biedt veel geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder de Zwitserse brug. Maar ook andere plekken in en rondom Driebergen zijn geschikt voor Outdoor Personal training. Iedere keer train je op jouw gewenste tijd én locatie. 

Vrouwelijke Personal trainer Driebergen

Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouwelijke Personal trainer te trainen, we komen immers in hun vertrouwde omgeving. Wat we van klanten terughoren is dat ze zich minder snel schamen en zich beter begrepen voelen.

 

Daarnaast hebben vrouwen nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op een training, maar ook een eventuele zwangerschap of een hormonale disbalans (zoals de overgang). Omdat onze vrouwelijke personal trainsters veel ervaring en kennis hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk! 

Samen trainen

Wist je dat bij ons ook Duo training mogelijk is in Boskoop? Zo kan een sportmaatje GRATIS meetrainen! Op die manier zou je samen met een vriend of vriendin de kosten kunnen delen. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen probleem, ieder traint in zijn/haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

error: Deze content is beveiligd!