Personal trainer Driebergen

Personal training aan huis

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Driebergen, misschien omdat je graag wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! Wij bieden personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle benodigdheden naar je toe. LET’S DO IT verzorgt Personal training op jouw gewenste locatie, zoals aan huis, op je werk of lekker in de buitenlucht. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training voor vrouwen, door vrouwen

Personal trainer Driebergen

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Driebergen, misschien omdat je graag wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of meer energie wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, welkom! Wij verzorgen o.a. in en rondom Driebergen Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwen

 

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de trainer met alle benodigdheden naar je toe. Zo kunnen we je thuis trainen, maar ook op je werk of lekker buiten. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Is een Personal trainer iets voor jou?

  • Wil je graag afvallen, meer energie, fitter of sterker worden onder begeleiding van een professionele vrouwelijke Personal trainer?
  • Ga je liever niet naar een sportschool?
  • Lijkt het je wat om thuis of buiten getraind te worden door een professional in Driebergen?
  • Ben je snel je sportmotivatie kwijt en kun je hierbij wel een stok achter de deur gebruiken?

Wij zijn jouw Personal trainer waar en wanneer jij wilt. Personal training aan huis is populair in Driebergen. Het is dan ook de meest effectieve manier van training. Jij staat bij ons centraal en krijgt professionele begeleiding en coaching zodat je gemotiveerd blijft en duurzame resultaten zult behalen.

Van je trainer krijg je een persoonlijk trainingsschema dat afgestemd wordt op jouw wensen en doelen. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld nekklachten, onderrug klachten en schouderklachten. Om blessures te voorkomen let je personal trainer op de juiste uitvoering van de oefeningen en je lichaamshouding.

De trainingen zullen afwisselend en doelgericht zijn. Zo blijf je gemotiveerd en krijgt je lichaam iedere keer nieuwe prikkels om zich te kunnen blijven ontwikkelen. We zullen je coachen en begeleiden zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen.

Personal training buiten in Driebergen

Personal training buiten Driebergen

Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder. Driebergen heeft veel geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder de Zwitserse brug. Maar ook andere open plekken in en rondom Driebergen zijn geschikt voor Personal training. Iedere keer train je op jouw gewenste locatie. Eén op één, of gezellig samen! Bij LET’S DO IT kost Duo training jou niks extra.

GRATIS Voedingsadvies

Naast de Personal training krijg je bij LET’S DO IT tevens een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt. Deze is opgesteld door onze voedingsconsulent. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Meer bewegen en gezond eten is de basis voor een vitaal lichaam!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis

Het team van LET’S DO IT bestaat inmiddels uit meer dan 30 vrouwelijke Personal trainers. Veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw aan huis te trainen. Ze hebben minder last van schaamte, voelen zich sneller begrepen en hebben minder het gevoel zich te moeten bewijzen. Zo hebben wij al vele vrouwen in Driebergen geholpen aan een slanker, strakker en energieker lichaam!

 

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Zij verzorgen al 13 jaar Personal training aan huis, door inmiddels bijna heel Nederland. Aangezien wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke Personal trainer kunnen werken aan jouw gezondheidsdoelen. Maak hieronder kennis met het team van LET’S DO IT!

Vrouwelijke Personal trainer thuis

Prijzen Personal trainer aan huis

Waarschijnlijk ben je wel benieuwd naar wat een Personal trainer aan huis in Driebergen kost. LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Zo kun je bij ons al een pakket afnemen van 15 trainingen. De prijs hangt af van welk pakket je kiest en begint vanaf 65,- euro ex per uur. Wil je graag samen met een vriend(in) of familielid sporten? Dat kan bij ons en kost je niks extra. Zo zou je samen de kosten kunnen delen. Het voedingsadvies zit ook bij de prijs inbegrepen. 

 

Wist je dat de kosten voor een ondernemer eventueel kunnen aftrekbaar zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis intake bij jou thuis in Driebergen.