Utrecht | Personal training aan huis of buiten

Personal trainer Utrecht

Grote kans dat je op Google gezocht hebt naar ‘Personal trainer Utrecht’ en dat je bij ons op de website terecht bent gekomen, welkom! LET’S DO IT Personal training richten zich als enige in Nederland op Personal training aan huis of buiten, speciaal voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in een groot deel van Nederland, waaronder in en rondom Utrecht.

 

Wil je graag onder begeleiding afvallen, een betere conditie, een sterker of fitter lichaam? Met fysieke trainingen, coaching en een voedingsadvies werk jij in eigen tempo aan jouw persoonlijke doelstellingen. We begeleiden, coachen en motiveren je om zo het beste uit jezelf te halen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis

Personal trainer Utrecht

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal trainer aan huis rondom Utrecht, omdat je bijvoorbeeld graag wilt afvallen, meer energie, een sterker of fitter lichaam wilt? Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij richten ons op Personal training aan huis (of buiten) voor vrouwen door vrouwen. Ons team is actief in een groot deel van Nederland.

 

Met fysieke trainingen, coaching en een  voedingsadvies werk jij in eigen tempo aan jouw persoonlijke doelen. We begeleiden, coachen en motiveren je om zo het beste uit jezelf te halen. Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis in Amersfoort

Wij zijn Jouw stok achter de deur!

Personal training aan huis is erg populair in Amersfoort. Omdat je in je eigen tempo traint, is Personal training voor iedereen toegankelijk. De trainer is jouw persoonlijke coach om je te motiveren, uit te dagen en te ondersteunen tijdens je work-out. Je krijgt een trainingsschema op maat dat afgestemd wordt op jouw doelen, wensen en mogelijkheden.

 

De training zal iedere keer anders zijn. Zo blijft het sporten leuk en afwisselend en blijft je lichaam zich ontwikkelen omdat je spieren iedere keer een nieuwe prikkel krijgen. Om blessures te voorkomen let je personal trainer op de juiste uitvoering van de oefeningen.

 

Dankzij de trainingen zal je belastbaarheid beter worden. Door gezond en fit te blijven, heeft dat positieve invloeden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Van je trainer krijg je professionele ondersteuning voor het plannen, structureren en behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Je wordt gecoacht en begeleid zodat je iedere keer weer het beste uit jezelf en uit de training zult halen. Je hebt echt een stok achter de deur! 

Outdoor Personal training AMersfoort

Personal trainer buiten in Amersfoort

Amersfoort  biedt zoveel leuke plekken om Personal training en Personal Boxing aan te bieden!  Waaronder Bloeidaal, Nimmerdor of Birkhoven. Maar ook andere parken en open ruimten in Amersfoort zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer te trainen. Iedere keer train je op jouw gewenste locatie!

Gratis Voedingsadvies

Met je vrouwelijke Personal trainer werk je aan een strak, sterk en fit lichaam. Bij LET’S DO IT krijg je als extra service een GRATIS voedingsadvies waar je meteen mee aan de slag kunt! Het voedingsadvies is opgesteld door onze voedingsconsulent. Hierin vind je richtlijnen voor gezonde voeding en veel praktische tips, zoals een handige boodschappenlijst, makkelijke recepten, tips voor als je uit eten gaat en tools voor het inplannen en voorbereiden van je maaltijden. 

 

De combinatie van sporten en gezond eten de sleutel tot succes wanneer je gezondheidsdoelen wilt behalen. Gezonde voeding heeft namelijk een groot aandeel in je (sport)prestaties en je algehele gezondheid. Het is de basis voor een vitaal lichaam en een gezonde leefstijl!

Prijzen Personal trainer amersfoort

LET’S DO IT werkt met strippenkaarten. Bij ons zit je dus niet vast aan een abonnement. Een LET’S DO IT Personal trainer aan huis is al mogelijk vanaf 65,- euro excl. btw per training van een uur. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest. Hoe meer trainingen je kiest, hoe lager de prijs. Verder is het voedingsadvies GRATIS en je zou de kosten kunnen delen met bijvoorbeeld een vriend, vriendin of familielid. Want bij ons kun je samen sporten zonder extra te betalen. Ben je ondernemer? De kosten kunnen eventueel aftrekbaar zijn voor ondernemers.

 

Wil je graag meer energie, minder stress, afvallen of een betere conditie? Wij ondersteunen je bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Lees meer over onze werkwijze of vraag nu kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek aan voor een persoonlijk advies. 

Ruim 13 jaar ervaren

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth personal training. Wij verzorgen ruim 13 jaar Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. Het team van LET’S DO IT bestaat uit vrouwelijke Personal trainers. Want veel vrouwen vinden het prettig om met een vrouw te trainen. Ze voelen zich sneller begrepen, hoeven zich minder te bewijzen en schamen zich minder snel. 

 

Omdat wij nauw samenwerken, zou je tevens met een mannelijke Personal trainer aan huis kunnen trainen. Lees meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een gratis intakegesprek! Maak kennis met ons team!

Vrouwelijke Personal trainer thuis