Personal trainer aan huis Bloemendaal1

Personal trainer Bloemendaal

Ben je druk en heb je weinig tijd, maar wil je toch graag afvallen, meer energie, een strakker of sterker lichaam of gewoonweg gezonder leven? Welkom bij LET’S DO IT Personal training! Wij verzorgen als enige in Nederland Personal training op gewenste locatie, voor vrouwen door vrouwelijke Personal trainers. Zo bieden wij Personal training in Bloemendaal aan huis, op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. Om het jou makkelijk te maken, neemt de trainer alle materialen mee naar jou toe. Ons team is actief door bijna heel Nederland. 

LET’S DO IT Personal training helpt vrouwen in Bloemendaal bij het behalen van hun doelen en het vasthouden van de gewenste resultaten. We begeleiden, coachen en motiveren zodat je het beste uit jezelf en uit de trainingen zult halen. Je krijgt een trainingsschema op maat, waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Hiernaast bieden we je een GRATIS voedingsadvies aan waar je meteen mee aan de slag kunt. We zijn jouw stok achter de deur!

Voordelen Personal trainer Bloemendaal

Personal trainer Bloemendaal

 • Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
 • Je traint waar en wanneer je wilt 
 • Je traint in je eigen tempo
 • Tijdbesparend
 • Vermindering stress en lichamelijke klachten
 • Programma op maat
 • Afwisselende trainingen
 • Sneller resultaat
 • Betere belastbaarheid
 • GRATIS voedingsadvies
 • Leefstijlbegeleiding
 • Stok achter de deur!

Duo training

Samen trainen met een collega, vriend(in) of familielid? Dat kan bij LET’S DO IT. Wij bieden Personal training aan twee personen tegelijk aan. Deze service kost je niks extra, het uurtarief blijft hetzelfde. Op die manier zouden jullie de kosten kunnen delen voor Personal training aan huis. Wij passen ons aan jouw wensen aan. Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of meld je meteen aan voor een gratis proefles aan huis in Bloemendaal!

Vrouwelijke Personal trainer aan huis Bloemendaal

Outdoor Personal training Bloemendaal

Bloemendaal heeft mooie plekken voor Outdoor Personal training. Zo zou je samen met je Personal trainer kunnen trainen op het strand van Bloemendaal of in een park of andere open plekken in Bloemendaal. 


Vrijblijvend intakegesprek

Het intakegesprek is dé manier om te ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze visie jou aanspreekt. Tevens is er een korte proeftraining mogelijk, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Samen maken we een plan van aanpak en gaan we voor duurzame resultaten. Lees meer over onze werkwijze, de prijzen of neem contact op voor het inplannen van een afspraak voor de GRATIS intake bij jou aan huis in Bloemendaal.

Ruim 13 jaar ervaring

LET’S DO IT is het zusje van YourHealth Personal training. Zij verzorgen sinds 2007 Personal training aan huis, door bijna heel Nederland. Het team van YourHealth bestaat uit bijna 40 vrouwelijke- én mannelijke Personal trainers. LET’S DO IT werkt nauw samen met YourHealth. Zo zou je dan ook met een mannelijke Personal trainer kunnen trainen. Vaak kun je dezelfde week al beginnen! LET’S DO IT!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email