HIER MOET JE OP LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN PERSONAL TRAINER

Hier moet je op letten bij het kiezen van een personal trainer

Charlotte Hageman

Het inhuren van een Personal trainer is enigszins een luxe en is niet goedkoop. Althans, een professional is niet goedkoop. Omdat je geen papieren nodig hebt om te starten als trainer, schieten de fitgirls en fitboys die zichzelf Personal trainer noemen als paddenstoelen uit de grond. En in de meeste gevallen geldt; hoe groter het aanbod, hoe lager de prijs gaat. Maar een professional die zijn vak serieus neemt, zet zichzelf niet weg voor drie tientjes per training van een uur. Ben je op zoek naar een kundige en ervaren personal trainer? Lees hier waar je op moet letten als je een personal trainer kiest en welke kosten je kunt verwachten.

Wat kun je van een personal trainer verwachten?

Een personal trainer helpt je bij het bereiken van je gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Het kan zijn dat je een stok achter de deur nodig hebt omdat je anders niet vanuit jezelf gaat trainen. Of je mist de begeleiding rondom het trainen; ‘Welke oefeningen passen bij mijn doelen en waarom? Voer ik de oefeningen goed uit? Hoe kan ik een strakke, platte buik krijgen? Hoe kan ik in een verstandig tempo mijn spieren versterken, zodat ik minder last heb van mijn rug- en nekklachten?, etc.

Een personal trainer helpt je bij je sportmotivatie en is jouw coach en stok achter de deur. Vaak nemen we een afspraak met onszelf minder serieus dan een afspraak die we met een ander hebben staan. Die vaste sportmomenten in je agenda helpen je om –uit die vicieuze cirkel- en juist –in die positieve flow- te komen. Welke doelen kun je zoal met een personal trainer behalen?

 • Afvallen of aankomen.
 • Conditie verbeteren.
 • Strakker worden, een betere belijning krijgen.
 • Meer spierkracht.
 • Soepel worden, een betere coördinatie, balans en snelheid.
 • Verbetering van de belastbaarheid, op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.
 • Stress vermindering.
 • Verbeteren lichaamshouding.
 • Verminderen lichamelijke klachten.
 • Meer balans in je hormoonhuishouding.
 • Een betere balans van lichaam en geest.
 • Inzicht krijgen in je training, zoals “welke oefeningen passen bij mijn doelen, hoe moet ik de oefeningen correct uitvoeren, welk tempo past bij mijn lichaam?”
 • Positiever zelfbeeld.
 • Een gezond BMI en een fitter lichaam.
 • Lichaam voorbereiden op een operatie.
 • Gezond leren eten.
 • Gezonde lichamelijke samenstelling (verhouding tussen o.a. je spieren en vet).
 • Voorkomen van gezondheidsklachten.
 • Verlagen hoge bloeddruk.
 • Diabetes type 2 voorkomen of behandelen.
 • Hogere sport motivatie.
 • Duurzame resultaten.
 • Een gezonde leefstijl integreren in een druk leven

Let op de diploma's, kennis en ervaring als je een personal trainer kiest

Een personal trainer moet de juiste diploma’s op zak hebben en daarnaast is de hoeveelheid ervaring van belang. Zo zijn de de LET’S DO IT trainers gediplomeerd en ruim ervaren op gebied van training, coaching en voeding. Ons team bestaat uit meer dan 30 vrouwelijke personal trainers die meer dan alleen trainingen kunnen geven. 

We hebben bewust gekozen voor trainers die iets ouder zijn. Want onze ervaring is dat klanten niet alleen met gewichten aan de slag willen, ze vinden het juist ook belangrijk dat ze zich gehoord voelen en dat ze erkend en begrepen worden. Als organisatie vinden wij het dan ook erg belangrijk dat de personal trainer sociaal vaardig is. Het is niet zo dat de trainingen een theekransje bij ons zijn, zeker niet! Er moet wel gewerkt worden. Maar die persoonlijke aandacht en sociale momenten worden door onze klanten zeer gewaardeerd. 

hoe is het Karakter, de persoonlijkheid van de personal trainer?

Je hebt veel jonge trainers die net van school komen of die meer met zichzelf bezig zijn dan met de klant. Aan welke karakter eigenschappen moet een Personal trainer zoal aan voldoen volgens LET’S DO IT;

 • Zich goed kunnen inleven in een ander.
 • Enthousiasme en gedrevenheid.
 • Verantwoordelijkheid nemen (o.a. afspraken nakomen).
 • Een passie voor sport, voeding en leefstijl.
 • Positieve motivatie.

Bij LET’S DO IT geven we persoonlijke training, maar daarnaast komt er vaak een stukje coaching bij kijken. Je werkt bij ons dan ook aan een leefstijlverandering en leggen de focus op de persoonlijke training, voeding en naar behoefte op de mindset. Samen gaan we voor resultaten die duurzaam zijn.

Het team van LET’S DO IT bestaat uit meer dan 30 vrouwelijke personal trainers. De trainers werken vanuit passie om mensen op een positieve manier te helpen bij de ontwikkeling van een gezondere leefstijl. Bij LET’S DO IT kijken we graag naar mogelijkheden i.p.v. eventuele beperkingen. 

Dus waar moet je in onze ogen op letten bij het kiezen van een personal trainer? Kijk naar diploma’s, maar ook zeker naar de ervaring én de persoonlijkheid van de trainer. Een klik met de trainer is erg belangrijk, je gaat elkaar namelijk hoogstwaarschijnlijk vaker zien dat je eigen vrienden. Bij LET’S DO IT vinden we die match echt de basis voor een prettige en effectieve samenwerking. Kies dus vooral een trainer waar jij je goed bij voelt, waar jij het meeste vertrouwen in hebt.

Wat heeft de trainer te bieden, Wat is zijn of haar specialisatie?

Het is fijn als je een trainer hebt die veel ervaring heeft. Zodat zij weet wat ze doet en voor jou iedere keer weer een uitdagende en afwisselende training kan verzorgen. Als we kijken naar ons eigen team, heeft iedere Personal trainster wel haar eigen specialisme. Zo kregen we laatst een aanvraag van iemand die krachttraining super leuk vond, maar ook yoga. Wij hebben toen een vrouwelijke personal trainer gestuurd die naast Personal training tevens yogalessen kan verzorgen. Een combinatie hiervan is natuurlijk hartstikke leuk! Enkele weken terug kregen we een aanvraag van iemand die Personal Boxing erg leuk vindt. Inmiddels traint ze met LET’S DO IT Personal trainer Nouchka Fontijn; Europees bokskampioen! 

Ben je zwanger of pas geleden bevallen? Ga dan op zoek naar een trainer die hier veel verstand van heeft en ervaring heeft met deze doelgroep. Zo zijn een aantal van onze personal trainers gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren of pas bevallen vrouwen. Maar ook hebben wij fysiotherapeuten in ons team, net als diëtisten, medical trainers, leefstijlcoaches en sports masseurs. Dus ben je op zoek naar een Personal trainer? Vraag dan ook naar zijn of haar specialisaties die aansluiten bij jouw doelen en wensen.

Waar wordt de personal training verzorgd?

Wordt de training in een sportschool gegeven, aan huis, buiten op een plek bij jou in de buurt of in een studio? Bijna elke sportschool heeft tegenwoordig wel een personal trainer in dienst die Personal training aanbiedt. Maar is een sportschool niks voor jou? Kijk dan eens verder. Zo verzorgen wij Personal training en Personal Boxing aan huis, op kantoor of lekker in de buitenlucht. Het is dus de vraag waar jíj graag getraind wilt worden. 

Tegenwoordig bestaan er ook veel online adviezen en kun je een online Personal trainer inschakelen. Dit is laagdrempeliger en vaak goedkoper dan een trainer bij de sportschool in de buurt. Je hebt dan online contact met de trainer. Het nadeel hiervan is dat je minder intensief contact hebt met elkaar en dat de trainer veel moeilijker kan zien of je houding of uitvoering van oefeningen correct is. Online personal training richt zich voornamelijk op advies met betrekking tot bijvoorbeeld voedingsschema’s en trainingsschema’s. Dus heb je behoefte aan professionele begeleiding, wil je stapsgewijs de trainingen opbouwen in jouw eigen tempo en heb je hierbij een stok achter de deur nodig? Dan haal je meer uit de één op één trainingen.

Wat zijn de trainingsmogelijkheden van de personal trainer?

Als je een personal trainer zoekt, is het ook fijn om te weten wanneer je precies kunt trainen. Bedenk dan ook van tevoren wanneer jij graag wílt trainen; in de middag of juist s’avonds na je werk? Of ben je een vroege vogel en wil je om 07:00u starten? Bespreek vooraf jouw wensen en mogelijkheden.

Bij LET’S DO IT vragen we altijd naar jouw voorkeursdagen en voorkeurstijden voordat we het vrijblijvende intakegesprek inplannen. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, gaan we op zoek naar een trainer die bij je past en die dezelfde mogelijkheden in haar agenda heeft. Bij ons krijg je een vaste trainer aangewezen. Omdat ons team uit meer dan 30 vrouwelijke Personal trainers bestaat, is er altijd wel iemand die bij jouw wensen en doelen past. 

Wil je graag samen met je partner of vriend(in) sporten? Vraag naar de mogelijkheden hierin; krijgen jullie allebei hetzelfde trainingsschema? Zitten hier extra kosten aan verbonden? En krijg je een vaste trainer of niet? Bij LET’S DO IT kun je met een sportmaatje trainen, zonder extra kosten. Op die manier zou je kosten kunnen delen met een vriendin, collega of familielid. Bij ons train je altijd met dezelfde trainer. Verschillen jullie in niveau qua sporten? Dat is bij ons geen probleem. De trainer maakt voor ieder een trainingsschema, afgestemd op de behoefte en wensen. Daarnaast houdt zij rekening met eventuele blessures of andere lichamelijke klachten. Kan de trainer een keer niet, bijvoorbeeld omdat ze een week op zomervakantie gaat, en wil jij graag doortrainen? Aangezien ons team uit veel trainers bestaat, is de kans groot dat we een vervanger voor je kunnen vinden, zodat jij structureel kunt blijven werken aan jouw doelen. 

Wat kost de personal training?

‘Waar word ik getraind, wanneer en door wie?’ Dat zijn belangrijke onderwerpen waar je op moet letten als je een personal trainer kiest. Maar wat ook niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten voor een personal trainer. Want hierin zitten verschillen. De gemiddelde prijzen voor een Personal trainer liggen zo tussen de 40,- en 120,- euro per uur. Nu denk je waarschijnlijk ‘dat is een behoorlijke wijde prijsrange’. Toch is deze prijsrange te verklaren. Zoals je hebt kunnen lezen zijn de exacte prijzen afhankelijk van een aantal factoren; zoals 

 • De ervaring
 • De kennis
 • Diploma’s
 • De service van het bedrijf
 • Het doel en de inhoud van de trainingen.
 • De kwaliteiten van de trainer op gebied van training, coaching en voeding

Het is daarom goed om met deze aspecten rekening te houden wanneer je op zoek gaat naar een Personal trainer. Wil je meer weten over de prijzen voor een Personal trainer aan huis? Lees het in onze blog ‘Wat kost een Personal trainer aan huis?’

Wat voor voorwaarden stelt een personal trainer?

Let goed op de voorwaarden wanneer je op zoek bent naar een Personal trainer. Het kan zijn dat een Personal trainer bepaalde voorwaarden stelt aan jullie samenwerking. Vraag bijvoorbeeld na wat er gedaan wordt als je de training een keer afzegt. En bespreek vooraf de kosten voor Personal training en vraag of er kosten zijn verbonden aan bijvoorbeeld een lidmaatschap van de sportschool waar de personal trainer werkt. Sta je bij de sportschool ingeschreven, dan worden er vaak extra kosten in rekening gebracht voor Personal training. Het is raadzaam dit soort zaken van tevoren na te vragen. Hieronder staan enkele voorwaarden beschreven van LET’S DO IT, als voorbeeldvragen die je kunt stellen aan de Personal trainer.

Kosten van LET'S DO IT Personal training

De kosten voor een LET’S DO IT Personal trainer op gewenste locatie liggen tussen de 65,- en 85,- euro excl. btw. Het voedingsadvies zit hier bij in. Ook samen trainen kost je niks extra. Waarin zit het prijsverschil? Wij werken met strippenkaarten. Zo bieden we pakketten aan van 15 trainingen totaan 200 trainingen. Ben je ondernemer? Dan zouden de kosten voor het coachingstraject fiscaal aftrekbaar voor je kunnen zijn.

Het meest verkochte pakket bevat 26 trainingen. Hiervoor geldt het uurtarief van 80,- excl. btw. Bij dit pakket heb je net iets meer de tijd om aan je doelen te werken. De meeste mensen hebben een tijd niet gesport en vinden het dan ook prettig om te starten met 2 tot 3 keer in de week te trainen. Hebben ze de vicieuze cirkel doorbroken, zitten ze in die positieve flow en kennen ze de oefeningen(houding) goed? En willen ze bijvoorbeeld naast de één op één training 1 keer zelfstandig trainen a.d.h.v. een trainingsschema dat opgesteld wordt door de trainer? Dan zouden ze de trainingen af kunnen bouwen naar 2 tot 1x in de week. 

Eén van de voordelen van die strippenkaart is dus ook dat je zelf kunt bepalen hoe vaak je traint. Wel werkt het beste om consequent te trainen. Dus niet dat je de ene week 3 keer traint, de week erna niet en de week daarop 1 keer. Als je op een vaste dag traint, werkt dat als een extra stok achter de deur. Het is een vaste afspraak in je agenda, die iedere keer weer terugkomt. Zo kan jijzelf maar ook je naasten hier rekening mee kunnen houden. Werk je onregelmatig? Dan zou je samen met de trainer per week of maand kunnen kijken welke sportmomenten voor jou haalbaar zijn. 

Hoe lang is de strippenkaart geldig?

Sluit je een abonnement af of kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strippenkaart? De strippenkaarten van LET’S DO IT zijn geldig voor een onbepaalde tijd. Je kunt dus gerust een keer op vakantie of een lang weekend weg. We hebben wel eens klanten gehad die een kinderwens hadden en tijdens het traject zwanger zijn geworden. Zij hebben de trainingen op hold gezet en hervatte de training na hun bevalling. Ook toen net het Coronavirus uitbrak waren er enkele klanten voorzichtig en wilden de trainingen tijdelijk stoppen omdat ze tot de risicogroep behoorden. Na een korte periode konden ook zij weer de trainingen oppakken zonder dat er trainingen verloren zijn gegaan. 

Wat gebeurt er als je langdurig ziek wordt of geblesseerd raakt?

Stel, je wordt langdurig ziek of je krijgt een blessure waardoor je niet meer kunt trainen, hoe wordt hiermee omgegaan? Bij LET’S DO IT zal bij een langdurige blessure of ziekte de resterende trainingen terug verrekenen met de klant, na inlevering van een medische verklaring. 

Kies niet een personal trainer die jou van alles wilt verkopen

Kies een personal trainer die het beste met jouw gezondheid voor heeft en die niet alleen uit is op je portemonnee! Kies dan ook geen personal trainer die jou na één sessie al iets van een eiwitshake, suppletie of speciale vetverbranders wilt verkopen.  Een leefstijlverandering is een kwestie van langetermijnplanning waarbij je aanpassingen in je dagelijkse keuzes omtrent bewegen, eten en mindset moet doorvoeren. Een personal trainer die al over pillen of shakes begint voordat je überhaupt een gewicht hebt aanraakt, is er in de meeste gevallen op uit om snel geld te verdienen.

Hier moet je op letten bij het kiezen van een Personal trainer, conclusie;

 • Ervaring, kennis en diploma’s op gebied van training, voeding en coaching
 • Persoonlijkheid
 • Specialisme
 • Voorwaarden
 • Kosten
 • Trainingsmogelijkheden
 • Trainingslocatie
 • De service van de organisatie
 • Het doel en de inhoud van de trainingen

Belangrijk is dat je een klik hebt met de trainer. Daarom biedt LET’S DO IT ieder een GRATIS intakegesprek aan. Zodat je eerst rustig kennis kunt maken of eventueel een proefles kunt krijgen. Op die manier krijg je een beeld van wie je trainer is en wat je van de training zoal kunt verwachten. Lees meer over onze werkwijze of neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ons team staat voor je klaar!

Vrouwelijke Personal trainer. LET'S DO IT

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
4.8
Gebaseerd op 51 beoordelingen
Met passende training werk je aan jezelf, zowel mentaal als fysiek, met hulp van een ervaren trainer.
Nienke G.
Nienke G.
18:19 11 Jul 21
Na lang twijfelen gekozen voor Personal training. In het verleden ben ik topsporter geweest en jarenlange sportschool ervaring. Maar toch miste ik in de sportschool gerichte begeleiding om goed te trainen ondanks diverse blessures. Ik heb geen enkele spijt van mijn keuze. Na een intake word ik 2x per week gecoacht door Candy. Ik had nooit verwacht om zo snel kracht en balans weer op te bouwen. Candy past de trainingen perfect aan zodat ik pijnloos maar toch echt wel grenzen op zoek in mijn trainingen. Het trainen op locatie, in mijn geval gewoon lekker thuis, is heerlijk.
Inez S.
Inez S.
20:14 21 Jun 21
Ik ben ontzettend blij met Patty, mijn personal trainer. Ze heeft veel kennis, kijkt goed naar wat je kunt en hoe je gebouwd bent én ze is heel gezellig!
Margot de V.
Margot de V.
07:53 01 Jun 21
We zijn erg enthousiast over de wekelijkse trainingen van Silvia van der Plas. Deskundig geeft ze aanwijzingen om de oefeningen correct uit te voeren. Daarnaast weet ze de juiste snaar te raken door te motiveren en ons ook net dat stapje verder te laten gaan. En met een lach!
Marga Groot Z.
Marga Groot Z.
14:04 31 May 21
Bij de aanmelding ging het even mis, maar ben blij dat ik zelf contact opnam. Hierdoor ben ik gekoppeld aan de zeer leuke, actieve personal trainster, Patty. Ze motiveert enorm, ondersteund en laat mij weten wat de mogelijkheden zijn om een goed resultaat te behalen. Ik verloor mijn motivatie om te trainen na een opmerking van een andere PT bij een fitness center, die doodleuk zei dat het mij niet zou lukken om een goed resultaat te behalen. Het is Patty gelukt om mij zelfs te laten trainen wanneer ze niet in de buurt is. Tussendoor kreeg ik nog een motivatie kaartje van Let’s do it en dat vind ik heel attent.Echt een aanrader 👍🏽
Karen K.
Karen K.
12:50 31 May 21
Echt een aanrader! Een paar weken aan het trainen en nu al vooruitgang te zien. In de trainingen word ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik denk dat ik kan. Elke keer ook weer heel veel variatie in de trainingen. Het is echt heel fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook plezier heb om te gaan trainen! Patty is echt een super lieve en een motiveerde coach!
Sabrine L
Sabrine L
14:28 30 May 21
Heel fijn om 2 keer in de week structureel te sporten. Voor mij is het een goede stok achter de deur en mijn trainster weet precies wat ik wel en niet kan doen. Op het moment ben ik zwanger, en wel zo fijn dat hier extra op gelet wordt.Wat ik heerlijk vind, is dat 2 keer in de week mijn trainster bij mij voor de deur staat, waardoor sporten makkelijk te combineren is met mijn eigen onderneming en het gezin.Echt een aanrader!
GROEIHELDEN
GROEIHELDEN
08:55 27 May 21
Afwisselende trainingen met super leuke trainster Barbara! Mijn condititie en kracht zijn in een paar weken al enorm verbeterd. Een aanrader dus!
Anne Marie G.
Anne Marie G.
13:04 22 Mar 21
Om goed te kunnen werken aan het herstel na mijn zwangerschap en bevalling, in combinatie met weinig vrije tijd / kinderen / werk zijn we via Let's do it personal training aan huis gaan doen. We worden getraind door Marleen en wat we heel fijn vinden is de hoge mate aan maatwerk waarbij heel goed rekening wordt gehouden met onze specifieke wensen en uitgangsconditie. De training vliegt altijd voorbij, we maken goede vorderingen en doordat het gewoon thuis is heb je niet alleen een stok achter de deur maar is het ook erg laagdrempelig.Kortom, kwaliteitstraining met een erg goede trainer waarmee je echt resultaat haalt.
Irene Van Der B.
Irene Van Der B.
20:43 11 Mar 21
Ik heb mezelf een cadeau gedaan in de vorm van een personal trainer. Ik ben nu sinds een half jaar aan het trainen met Michelle. Ze komt aan huis en neemt allerlei trainings attributen mee. Hierdoor zijn de trainingen erg afwisselend en leuk. Ze bouwt de trainingen op, waardoor ze elke keer zwaarder worden en je ook merkt dat je vooruitgang boekt. Ik had na mijn tweelingzwangerschap wat extra hulp op maat nodig wat ik niet vond in de sportschool. De extra aandacht en trainingen op maat zijn erg fijn. Michelle is ook echt fantastisch. Gezellig op momenten maar ook een echte killer als ik dat nodig heb. Ik heb al goede resultaten geboekt en ik ben erg blij en trots op wat ik heb bereikt.
Anneke S.
Anneke S.
20:56 25 Jan 21
Snelle intake en goed rekening gehouden met mijn wensen. Via Let's do it kregen we de leukste personal trainster (Michelle) en heb heel fijn samen met mijn man thuis kunnen trainen. We hebben eerder personal training via een sportschool gedaan, maar dit beviel ons veel beter. Minder tijdsinvestering, persoonlijkere aanpak en qua kosten voor 2 personen scheelt het niet veel. Ze heeft mij fit gekregen (en gehouden) terwijl ik zwanger was van een tweeling. Zorgverleners zijn verbaasd dat ik nog (aangepast) sport. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Inge van D.
Inge van D.
10:52 18 Jan 21
Sinds een paar maanden aan de slag met Suzanne, een fijne coach! Ze luistert goed naar mijn wensen en sluit de oefeningen daar naadloos op aan. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen die ik ook goed kan gebruiken. We trainen op mijn kantoor (en nu buiten) wat prima gaat, we hebben weinig ruimte nodig. Mijn dochter kan nu een paar weken gratis mee trainen en dat is super gaaf! Ik raad iedereen aan die om welke reden dan ook niet naar de sportschool kan of wil om voor een Personal Trainer te kiezen, thuis of op kantoor, van LET'S DO IT. Ik voel me na een aantal weken al een stuk fitter!
Manon De J.
Manon De J.
11:33 15 Jan 21
Ik zocht een vrouwelijke personal trainer en ik had meteen een goed gevoel bij Let's Do It! Ik vulde m'n contactgegevens in op een avond en diezelfde avond kreeg ik nog een berichtje terug! De snelheid en duidelijkheid van communiceren was meteen een groot pluspunt! Er werd duidelijk geluisterd naar m'n wensen voor wat voor Personal Trainer er bij mij zou passen en ik had diezelfde week nog een proefles. En... het was direct een match! Ik vond het knap dat Charlotte als eigenaresse van Let's Do It door een telefoongesprek zo'n goed beeld had van welke Personal Trainer er bij me paste. Inmiddels ben ik bij les 6 aan beland. Het is leuk en ik maak progressie in m'n krachttraining (mijn voornaamste doel). Ik raad Let's Do It zeker aan als je ook op zoek bent naar een vrouwelijke personal trainer en een organisatie die vertrouwen biedt.
Fieke S.
Fieke S.
20:03 05 Jan 21
Via Let's do it heb ik aantal maanden getraind (fitness en yoga) onder begeleiding van Personal Trainer Claire. Vanaf de eerste tot de laatste training kijk ik terug op een zeer positieve ervaring. Claire is een vriendelijke, betrokken en professionele trainer. De trainingen en het tempo werden perfect aangepast op mijn conditie en wensen. Ook zat er voldoende uitdaging en variatie in de trainingen. Indien de gelegenheid zich voordoet zou ik zeker opnieuw onder begeleiding van Claire willen trainen.
samira E.
samira E.
20:57 27 Dec 20
Wat is het toch fijn om met een personal trainer aan huis te trainen, ik heb nu geen excuses meer. Met de nodige dosis humor en motivatie weet Raymond mij keer op keer door de pittige trainingen heen te loodsen. Ik merk al na 2 maanden verschil. Op naar de komende sterke & fitte periode!
Tugba A.
Tugba A.
14:01 16 Dec 20
Toen ik begon met personal training, was ik redelijk in conditie maar zeker niet goed. Na enkele maanden merk ik dat ik sterker ben geworden, strakker en dat het enorm motiverend werkt om een keer per week één op één te trainen. Daardoor hou ik het ook voor om dan nog 2 tot 3 keer per week alleen hard te lopen of cardiooefeningen te doen. Carolien, mijn personal trainer, is ontzettend motiverend, belangstellend en ze pusht me echt, ze laat me dingen doen die ik in mijn eentje niet zou doen. Het is een investering, maar wel een investering maar ik nog elke dag blij mee ben. Het heeft ook gezorgd voor leefstijlverandering, en dat is ook gezondheidswinst.
Karin S.
Karin S.
17:47 09 Dec 20
Sinds oktober ben ik begonnen met personal training. Twee keer per week komt Ruth bij mij thuis om trainingen te geven die op mijn niveau zijn afgestemd.Ik ben super tevreden met de trainingen! Dit is echt wat ik nodig heb om te gaan sporten, echt die stok achter de deur. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook meer plezier heb om te gaan trainen! En Ruth is echt een super trainster!!Voor ik begon met trainen via Let’s do it Personal training deed ik aan geen enkele sport. Ik heb vele jaren een abonnement gehad op een sportschool maar ben nooit gegaan. Dit omdat ik niet wist welke oefeningen ik moest doen en hoe ik deze het best kon uitvoeren, geen zin had na werk om weer om te kleden om naar de sportschool te gaan en me niet prettig voelen tussen alle sportende mannen.De personal training is laag drempelig waardoor je ook zonder ervaring met sporten zoals mij, je erg op je gemak voelt.Ik beveel personal training aan iedereen aan. Ik had dit jaren geleden moet doen in plaats van dure abonnementen van sportscholen aangaan waar je nooit heengaat.
Isabelle P.
Isabelle P.
11:23 05 Dec 20
Super blij met jullie trainingen. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel! Top personal trainer, die mij goed aanpakt, en elke keer weer een uitdaging geeft. 👍💪
Heidi van den B.
Heidi van den B.
17:58 04 Dec 20
Fijne begeleiding... Snelle reactie bij aanmelding.. Duidelijke gesprek en oriëntatie waar de vraag zit..zodat je echt krijgt wat je wil.. Op maat. Compleet pakket van voedingsadvies en begeleiding lifestyle en sport. De trainingen met karin zijn gezellig en effectief😉... Karin neemt wensen en beperkingen (bv tijdens mijn blessure) mee in de de trainingen en is heel flexibel in het maken van afspraken en verzetten... Wat voor mij erg belangrijk was met mijn werk.
Menne V.
Menne V.
12:10 24 Nov 20
Vanaf augustus ben ik begonnen met trainen en met voeding. Mijn doel is gezonder eten, afvallen en fitter worden. Dit omdat ik te zwaar was maar ook lichamelijke klachten had bv hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en maagklachten, rugklachten enz. Heel veel tips gekregen over voeding en hoe je hier mee om kan gaan. Maar ook sporten met een super leuke personal trainer Yvonne Schippers. Die je motiveert zodat je er voor gaat. Ondertussen afgevallen en geen lichamelijke klachten meer. Dus ik ga er voor en kan het iedereen aan bevelen. Top!
Josépha van B.
Josépha van B.
08:36 13 Oct 20
Een jaartje geleden maar eens op zoek gegaan naar wat hulp. Zo kwam ik hier terecht. Na overspannen en daarop een burn-out in had ik een opstapje nodig om weer lichamelijk en geestelijk aan te sterken. Michael heeft mij daar de eerste weken bij geholpen. Het koste me daarna nog wel moeite om door te zetten maar sinds een aantal maanden ben ik weer tenminste 2 x per week in de sportschool en doe ik mee aan groepsleden. Bedankt voor de goeie aanzet om weer met mijn lichaam in contact te staan
Michael
Michael
20:48 15 Sep 20
My experience with LET’S DO IT Personal training has been fully satisfactory, mainly thanks to the enthusiasm and professionality of our trainer, Nick. I’m currently training together with my son Pietro, who is autistic, and Nick quickly managed to estabilsh a good link with him, showing a good empathy and understanding. In addition to it, I’m going to be fit again at 56, I’m getting there, and this will be a dream coming true for me, after more than 30 years being overweight. Thanks LET’S DO IT, thank you Nick!
Eugenio P.
Eugenio P.
07:05 14 Sep 20
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Heel veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,
J H.
J H.
08:01 11 Sep 20
ik was op zoek naar een personal trainer omdat ik veel last had van mijn gewrichten en rug. Ook wil ik aan mijn conditie werken omdat ik vaak moe was en vitamines moest slikken om fitter te blijven .Aantal kilo's mogen ook inderdaad wel af .Inmiddels ben ik 3 maanden verder met de personal trainer en ik heb veel minder last van pijn en mijn conditie is beter geworden. Ook krijg ik meer uitleg over hoe ik gezonder kan eten om fitter te worden. Ik heb nu geen vitamine pillen meer nodig en ben fitter dan daarvoor .Ook weeg ik nu minder dan eerst terwijl ik 5 keer per dag mag eten en niet hoef te verhongeren.Ik heb goede vertrouwen in dat ik mijn doel samen met mijn personal trainer zal kunnen bereiken
Yvonne T.
Yvonne T.
23:16 07 Sep 20
Hesther van Let’s Do It heeft mij enorm goed op weg geholpen... ik ben 44 en merk dat mijn lichaam meer beweging en training nodig heeft dan voorheen. Zij heeft mij laten zien hoe ik bepaalde spier groepen efficiënt kan trainen waardoor ik sterker word en zelfs minder last heb van een hardnekkige bilspier-blessure. Hesther is professioneel, zeer kundig maar ook gewoon een super leuk mens om samen mee te trainen. Ik vond het daarnaast prettig dat zij ook kinderen heeft en zelf ongeveer van mijn leeftijd is waardoor we het ook konden hebben over veranderingen in je lichaam met de tijd. Heel veel dank Hesther, en Charlotte voor het maken van deze goede match.. Ik weet nu hoe ik zelf verder kan!
Esther M.
Esther M.
19:18 19 Aug 20
Een aanrader! Ik heb na 15 keer sporten met Steffie super goede en praktische tips gekregen die werken voor mij. In de trainingen werd ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik dacht dat ik kon. Steffie is spontaan, enthousiast en professioneel. Ze verzint steeds iets nieuws waardoor de training nooit saai is. Nu geniet ik ook meer van 'uitspattingen' omdat ik weet dat dit er bij hoort. Mijn levensstijl is aangepast!
Ruis in H.
Ruis in H.
08:24 07 Aug 20
Na twee kindjes wilde ik graag rustig opbouwen met sporten om weer in vorm te komen. Ik zocht naar personal training voor begeleiding (en ook een beetje als stok achter de deur). Mijn man (met zittend beroep) besloot ook mee te doen. We trainen twee keer in de week (aan huis, park om de hoek) en het bevalt ons heel erg. Het contact verloopt heel prettig en de oefeningen worden goed naar behoefte afgestemd. We bouwen lekker op zonder iets te forceren.Charlotte & Nadine (trainster): dank jullie wel!
Gezin Wind - van der V.
Gezin Wind - van der V.
17:51 07 Jul 20
Wij trainen nu een half jaar met Joanne. We hebben de hulp van let’s do it ingeschakeld omdat we wilden afvallen en onze conditie slecht was. Tijdens de intake werd echt de tijd voor ons genomen en ook werd er aandachtig gekeken naar onze voeding. We vinden het belangrijk om aan onze gezondheid te werken, zeker nu in deze coronacrisis.Joanne kan zich goed in ons inleven en geeft iedere keer weer een andere training, waarbij we op een plezierige manier uitgedaagd worden. We hebben echt mooie resultaten behaald. Eindelijk meer energie en we zijn echt flink afgevallen zonder daarbij teveel spiermassa te zijn verloren.We verleggen steeds meer onze grenzen tijdens het sporten, doordat Joanne ons zo enthousiast motiveert. Doordat Joanne altijd bij ons voor de deur staat, is sporten en gezonder eten onze nieuwe leefstijl geworden.Dikke aanrader voor ieder die thuis getraind wil worden of lekker buiten. Het is waar, het werkt echt als een stok achter de deur. Het is net dat zetje dat we nodig hadden en nog steeds nodig hebben ;-) Let’s do it, bedankt!
Gertjan G.
Gertjan G.
11:49 29 Jun 20
Sinds een aantal maanden sport ik bij Lets do it. Ik ben zeer tevreden, heb mooie resultaten gehaald en ben zelfs het sporten weer leuk gaan vinden. Ideaal dat de trainer bij mij thuis komt. Ze weet goed wat ze doet en geeft mij iedere keer weer een andere training waardoor ik het sporten leuk blijf vinden. Een aanrader!
SuzannevdGoot van de G.
SuzannevdGoot van de G.
10:23 26 Jun 20
Het klikte gelijk vanaf het begin met onze personal trainer. In overleg met haar kregen we een op ons toegepast trainingsprogramma. Iedere week steeds een ander work-out. Dit houdt het lekker afwisselend.Erg leuk om te merken dat je steeds meer aankan. We voelen ons fitter, energieker en sterker. Bovendien is het ook een stok achter de deur. Je kunt moeilijk onder training met de PT uitkomen als ze voor de deur staat. Kortom, een aanrader.
Richard M.
Richard M.
05:07 08 Jun 20
We volgen nu al enkele maanden personal training bij LET'S DO IT. Hele fijne trainster met de juiste kennis en ervaring om ons verder te helpen met onze sport doelstellingen. Ook de bijkomende voedingstips die we van Charlotte ontvangen helpen ons daarbij. Absolute aanrader!
Kevin R.
Kevin R.
10:55 28 May 20
Sinds een periode werk ik samen met LET’S DO IT Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om LET’S DO IT te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Leanne D.
Leanne D.
09:30 26 May 20
Namens mijn vriendin: Enorm bedankt voor je positiviteit, afwisselende trainingen en bereikte resultaten!
Robert
Robert
08:30 20 May 20
Kennis gekoppeld aan enorme positiviteit dat is een zeldzame parel! Let's do it maakt waar wat ze aanbieden. Absolute aanrader!
L. D.
L. D.
15:00 18 May 20
Let'd do it kan ik van harte aanbevelen!Wat mij aanspreekt is dat hun trainingen zich richten op de vrouw. Zij bieden professionele en enthousiaste trainers die bij je thuis komen, wat ongelofelijk veel tijd bespaart.Naast de personal trainingen bieden zij ook personal advies rondom jouw dagelijkse levensstijl.Kortom een aanrader voor een ieder die met een persoonlijk steuntje in de rug wil trainen en leven!
Cynthia B.
Cynthia B.
09:18 06 May 20
Ik ben heel tevreden over Let’s do it. Via een vriendin hoorde ik goeie berichten en zo kwam ik bij ze terecht. Ik wilde me graag fitter voelen, mijn conditie opbouwen waarbij ook rekening zou worden gehouden met mijn onderrugklachten. Ik heb een trainingsschema gekregen en voedingsadviezen die goed passen bij mijn leven.Esther is een enthousiaste en professionele trainer. Geen driller, maar iemand die mij op een fijne manier motiveerde en begeleidde.Ik voel me fitter en ben blij met de stok achter de deur. Als ik terugval zal ik zeker weer bij ze aankloppen!
Hedwig van de V.
Hedwig van de V.
14:08 10 Apr 20
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Kim D.
Kim D.
17:01 03 Mar 20
Let’s do it is een fijne organisatie die je meteen op je gemak stelt en een goede intake doet. Hierdoor zoeken ze een goede match qua wensen en personal trainer. Daarnaast ook nog uitleg en voedingsadvies. Totaal pakket dus!
Loes H.
Loes H.
20:41 19 Jan 20
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Amanda F.
Amanda F.
12:17 13 Jan 20
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames !
Leonie Van G.
Leonie Van G.
20:49 04 Dec 19
Wat goed dat jullie deze training speciaal voor vrouwen,door vrouwelijk trainers hebben ontwikkeld!Dit zal veel vrouwen aanspreken, mij in ieder geval wel!
Wilma W.
Wilma W.
18:43 21 Oct 19
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Amy Van R.
Amy Van R.
13:23 21 Oct 19
error: Deze content is beveiligd!